ZAAL

ZAAL

Onze feestzaal is een mooie locatie om een onvergetelijk feest te vieren.
De zaal is geschikt voor:
Bruiloften
Communiefeesten
Jubileum
Receptie

Tevens wordt de zaal ook gebruikt voor andere gelegenheden zoals:
Zakelijke bijeenkomsten
Afscheidsbijeenkomsten
Modeshows

Tevens bestaat de mogelijkheid de binnentuin bij de zaal te betrekken. Bij ons is alles bespreekbaar en mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Bovendien organiseren wij regelmatig feestavonden met live-muziek.

Onze zaal is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 350 personen. Uiteraard kunnen we de zaal ook verkleinen voor kleinere gezelschappen.

Slide

HEERLIJKHEID 1810

VERBINDT MENSEN

“Heerlijkheid 1810” bevindt zich in het hart van het groene en levendige dorp Rucphen, tussen Roosendaal en Etten-Leur. Vanuit ons dorp kunt u een stevige wandeling door de bossen en de heide maken. Tevens staan wij bekend als “fietsgemeente”. Vele fietsroutes leiden u door onze prachtige bosrijke omgeving. Na een mooie wandeling of fietsroute staan wij klaar om u gastvrij te ontvangen.

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid, compleet nieuw terras aan de voorzijde van ons pand. Tevens bevindt zich een geweldig terras met binnentuin aan de achterzijde van het pand. De binnentuin is direct verbonden met onze nostalgische tuinkamer. U kunt bij ons heerlijk genieten van een drankje, lunch of dinerschotel.

Naast ons gezellige café, beschikken wij ook over een zaal waar verschillende feesten, bijeenkomsten en events plaats vinden.

Het terras met binnentuin is voor bepaalde gelegenheden of bijeenkomsten af te huren, zodat u optimaal van uw privacy kunt genieten.

De Tuinkamer met binnentuin is net als onze zaal af te huren voor gelegenheden of bijeenkomsten, zodat u optimaal van uw privacy kunt genieten.

Tevens bieden wij u een, High Wine of een High Beer aan. U kunt de gehele dag genieten van onze borrel- en drankenkaart.