EETKAMER

EETKAMER

Onze eetkamer annex tuinkamer is uitermate geschikt voor het geven van besloten feesten voor gezelschappen tot ongeveer 75 personen. Denk daarbij aan bruiloften, recepties, babyborrels, communiefeesten, condoleance, personeelsborrels enz.

U kijkt uit op een sfeervolle binnentuin, welke in de zomermaanden bij de eetkamer getrokken kan worden. Desgewenst verzorgen wij voor u smaakvolle buffetten of lunches. Uiteraard overleggen wij wat uw wensen zijn. Genieten van een intieme omgeving en onvergetelijke herinneringen maken, dat is waar wij voor staan.

In de toekomst zullen in de eetkamer, indien deze niet bezet is, verschillende gerechten en schotels geserveerd gaan worden. De exacte datum zullen wij u te zijner tijd doorgeven.

Slide

HEERLIJKHEID 1810

VERBINDT MENSEN

“Heerlijkheid 1810” bevindt zich in het hart van het groene en levendige dorp Rucphen, tussen Roosendaal en Etten-Leur. Vanuit ons dorp kunt u een stevige wandeling door de bossen en de heide maken. Tevens staan wij bekend als “fietsgemeente”. Vele fietsroutes leiden u door onze prachtige bosrijke omgeving. Na een mooie wandeling of fietsroute staan wij klaar om u gastvrij te ontvangen.

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid, compleet nieuw terras aan de voorzijde van ons pand. Tevens bevindt zich een geweldig terras met binnentuin aan de achterzijde van het pand. De binnentuin is direct verbonden met onze nostalgische tuinkamer. U kunt bij ons heerlijk genieten van een drankje, lunch of dinerschotel.

Naast ons gezellige café, beschikken wij ook over een zaal waar verschillende feesten, bijeenkomsten en events plaats vinden.

Het terras met binnentuin is voor bepaalde gelegenheden of bijeenkomsten af te huren, zodat u optimaal van uw privacy kunt genieten.

De Tuinkamer met binnentuin is net als onze zaal af te huren voor gelegenheden of bijeenkomsten, zodat u optimaal van uw privacy kunt genieten.

Tevens bieden wij u een, High Wine of een High Beer aan. U kunt de gehele dag genieten van onze borrel- en drankenkaart.